Home > Jouw carrière > Traineeships

Traineeships

Voor (bijna) afgestudeerde academici biedt Pon een management traineeship en een financial traineeship aan. Gedurende je traineeship leer je de organisatie kennen en krijg je de kans om binnen de verschillende bedrijven van Pon rond te kijken.

Projecten

Als trainee voer je drie projecten van zes maanden uit binnen verschillende werkmaatschappijen van Pon, zowel nationaal als internationaal. De projecten zijn zeer divers van karakter en discipline en afhankelijk van jouw wensen en capaciteiten. Je eerste project kiezen wij voor je uit, vervolgens leer je de organisatie kennen en bouw je een eigen netwerk op en kies je zelf voor een tweede en derde project. Je bepaalt je eigen richting en wij bieden je veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief. Na je tweede project werk je twee maanden mee in een van onze dealerorganisaties, als verkoop- of serviceadviseur. Op deze manier maak je hands-on kennis met de ‘roots’ van Pon.

Begeleiding

Als trainee krijg je direct veel verantwoordelijkheid en verwachten we dat je proactief bent en initiatief neemt. Uiteraard word je daarbij wel begeleid. Iedere trainee krijgt een mentor vanuit de directie, een projectbegeleider die je inhoudelijk op je project aanstuurt en een externe coach. Daarnaast heb je op regelmatige basis contact met de manager young talent vanuit HRM om te sparren over je ontwikkeling. Je krijgt tijdens je traineeship verschillende trainingen op het gebied van projectmanagement, finance en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast heb je een eigen opleidingsbudget om in te zetten bij specifieke opleidingsvragen.

Na je traineeship

Als je na 20 maanden klaar bent met je traineeship, ga je zelf op zoek naar een uitdagende functie binnen Pon. Het is de bedoeling dat je na je traineeship binnen vijf tot zeven jaar doorgroeit naar een management positie. Ook na je traineeship word je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen op alle vlakken.

Wie zoeken wij?

Voor het traineeship zijn we op zoek naar talent. Heb jij je master (bijna) afgerond?

Heb je bestuurs of commissie ervaring opgedaan naast je studie? Ben je breed maatschappelijk geïnteresseerd en heb je buitenlandervaring, bijvoorbeeld door middel van een stage of lange reis? Heb je maximaal 2 jaar werkervaring en ben je daarnaast proactief, zelfstandig, klant- en servicegericht en sta je ervoor open om jezelf continu te blijven ontwikkelen?

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.pontrainee.com

Mijn vacatures
www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close