Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Werkgevers

Maas Autogroep

Maas Autogroep

Maas Autogroep is een sterk groeiend en innovatief familiebedrijf. En samen met onze 140 werknemers werken we elke dag aan ons ā€œGewoon bijzonderā€ motto. Wij maken het bijzonder gewoon.. Dat is wat Maas zo uniek maakt. Wij gaan verder dan andere autobedrijven, want wij zijn vindingrijk en gaan tot het uiterste voor onze klanten.. en voor onze werknemers.
Maas-De Koning

Maas-De Koning

Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning Autobedrijven.
Vallei Auto Groep Veenendaal

Vallei Auto Groep Veenendaal

Wij zijn de officiĆ«le Audi, VW, VW Bedrijfswagens, SEAT- en Å KODA dealer in de Vallei-regio. Met 5 vestigingen bieden wij werk aan meer dan 250 mensen. Vanuit een gezamenlijke passie werken we op een plezierige en vakkundige manier samen om onze relaties zo optimaal mogelijk van dienst te zijn op het gebied van mobiliteit.
Van den Udenhout

Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout B.V. is de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Å KODA dealer van Zuid - Nederland. Naast de verkoop en het onderhoud van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Å KODA biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, lease (Autopon Lease), schadeherstel (Carlux, Boschman en Autoschade 040), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.
Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Waarom werken bij TB: Werken bij TB is werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect vinden wij erg belangrijk. Mooi arbeidsvoorwaardenpakket: TB biedt haar medewerkers een mooi arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. .
Wittebrug

Wittebrug

Wittebrug is een vooruitstrevend bedrijf dat zich op de toekomst richt. Indien wij voor een van onze bedrijven op zoek zijn naar nieuwe, enthousiaste medewerkers, dan zal de vacature automatisch worden geplaatst op deze website.
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.