Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Privacy Policy

De website www.werkenbijvolkswagen.nl maakt onderdeel uit van de websites van VRT Media B.V.

VRT Media B.V. is zich ervan bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacy recht. Wij verwerken jouw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Met deze privacyverklaring informeren wij jou over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?
In deze privacyverklaring beschrijft VRT Media B.V. (hierna: “VRT Media BV” of “wij”), in Nederland exclusief vertegenwoordiger van www.WerkenbijVolkswagen.nl , hoe zij als verwerkingsverantwoordelijke met jouw persoonsgegevens omgaat.

Wat is een persoonsgegeven?
Informatie waarmee wij een natuurlijk persoon kunnen identificeren, is een persoonsgegeven, bijvoorbeeld jouw naam of e-mailadres. Of deze informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd, hangt bijvoorbeeld af van of VRT beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat wij deze inzetten om een natuurlijk persoon te identificeren.

Persoonsgegevens die wij verwerken.
VRT Media B.V. kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van VRT Media B.V., en/of omdat je actief toestemming geeft tot verwerking. VRT Media B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Jouw voor- en achternaam
- Jouw adresgegevens
- Jouw geboortedatum
- Jouw telefoonnummer
- Jouw e-mailadres
- Jouw curriculum vitae

VRT Media B.V. zal nooit meer gegevens opslaan dan nodig zijn voor het uitvoeren van de dienst of overeenkomst en VRT Media B.V. slaat alleen gegevens op die u actief aan ons verstrekt.

Waarom VRT Media B.V. gegevens nodig heeft
VRT Media B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens om contact met jou op te kunnen nemen als je daar om vraagt. Ook verwerkt VRT Media B.V. jouw persoonsgegevens om diensten aan jou te verlenen wanneer je daar om vraagt. Voorbeelden van diensten van VRT Media B.V. zijn, het publiceren van vacatures op www.werkenbijvolkswagen.nl , het raadplegen van de CV database, het verstrekken van een nieuwsbrief en het bemiddelen in een sollicitatieprocedure.

Belang van de betrokkene 
Zonder het verwerken van jouw gegevens kan VRT Media B.V. jou niet de dienst verstrekken waar je jezelf voor hebt aangemeld. Alle verwerking van persoonsgegevens door VRT Media B.V. hebben als doel aan jou die diensten te verlenen en zijn in jouw eigen belang.

Hoe lang VRT Media BV gegevens bewaart 
VRT Media B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard wanneer je deze vrijwillig verstrekt of je gebruik maakt van een doorlopende dienst. Indien er een tijdelijke overeenkomst met jou tot stand komt bewaart VRT Media B.V. jouw gegevens niet langer dan tot vier weken na de looptijd van de overeenkomst. 

Delen met anderen 
VRT Media B.V. verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Voor het opslaan van jouw persoonsgegevens maakt VRT Media B.V. gebruik van de servers van Otys Recruitment Technology in Veenendaal (Otys). De gegevens verzameld voor het verstrekken van de nieuwsbrief worden eveneens opgeslagen op de servers van Otys. Met Otys heeft VRT Media B.V. een verwerkersovereenkomst afgesloten. VRT Media B.V. verstrekt jouw gegevens nooit aan partijen buiten de EU zonder jouw expliciete toestemming. 

In kaart brengen website bezoek 
Op de website van VRT Media B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. VRT Media B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
VRT Media B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van VRT Media B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Hiervoor worden zogenaamde ‘tracking cookies’ op jouw computer geplaatst. De aldus verkregen informatie wordt geanonimiseerd en overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. VRT Media B.V. heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google en heeft Google geen toestemming gegeven de door VRT Media B.V. verzamelde gegevens te gebruiken. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook heb je het recht om de verwerking van jouw gegevens door VRT Media B.V. te beperken wanneer je de juistheid ter discussie stelt, meent dat verwerking onrechtmatig is, je de gegevens nodig hebt of in het geval van bezwaar. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of beperking sturen naar p.seijkens@automotivevacaturebank.nl . VRT Media B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiligen
VRT Media B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van VRT Media B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door VRT Media B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met VRT Media B.V. op via p.seijkens@vrtmedia.nl Als je klachten hebt over hoe VRT Media B.V. met jouw persoonsgegevens omgaat kun je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

VRT Media B.V. is als volgt te bereiken:
Postadres: Donkereweg 58 A 4317NM Noordgouwe
Vestigingsadres: Rozenhof 33, 3311 JT Dordrecht
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 68454333
Telefoon: +31 (0)78-6209888
E-mailadres: p.seijkens@vrtmedia.nl

Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.