Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Werken bij Volkswagen is meer dan werken bij zomaar een automerk. Bij Volkswagen werk je bij een organisatie die volop in beweging is en die vooruit loopt op de nieuwe ontwikkelingen of het nu gaat om digitalisering, elektrificatie of connectiviteit. Klantgerichtheid is top prioriteit. De kennis en vaardigheden van onze medewerkers te ontwikkelen en te behouden is dan ook van cruciaal belang.

 

Ontwikkeling

Volkswagen heeft als doel om je continu te ontwikkelen. Wij bepalen, samen met jou en je werkgever, een toekomstpad op basis van je ambities en competenties. Ook al heb je veel ervaring, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er altijd.

Lees verder >>>

Certificering

Met verschillende interne opleidingsprogramma’s bieden wij werknemers nieuwe professionele en persoonlijke perspectieven. Denk aan training, coaching, cursussen, tests en seminars. Werk je bij dan ben je constant in ontwikkeling en laten we je groeien tot gecertificeerd Volkswagen medewerker.

Lees verder >>>

Flexibel

Werken is leren en leren is werken. Bij zorgen we dat leren en werken hand in hand gaan. Wanneer je gaat werken bij Volkswagen dan wordt je 24x7 ondersteund in zowel werken als leren. Zo kan je groeien in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder >>>

Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Ons dealernetwerk
Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Auto Hoogenboom Ames Autobedrijf Maas-De Koning De Waal Autogroep Pouw Automotive Vallei Auto Groep Veenendaal Van Mossel Volkswagen/Audi Wealer Huiskes-Kokkeler Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Van den Udenhout
www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.