Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

KCC Medewerker Zwolle

Vacature KCC Medewerker Zwolle

Wil jij deel uitmaken van een grote organisatie binnen de dynamische wereld van de automotive waar je werkt voor diverse mooie merken zoals o.a. Audi en Volkswagen? In deze zelfstandige en verantwoordelijke functie ben jij medeverantwoordelijk voor het eerste klantcontact, de uitmuntende service en klanttevredenheid.

Dit ga je doen
De mail en telefoontjes voor afspraken komen bij jou binnen en jij bent daarmee het eerste aanspreekpunt van onze klant. Je bent behulpzaam en denkt graag mee. Jij voelt feilloos aan wat de behoeften van de klant zijn, wanneer nodig bied je alternatieven aan. Of een klant nou een winterbandenwissel, een APK of een reparatie wil laten uitvoeren, jij bent altijd behulpzaam. Je zorgt ervoor dat de afspraken in de agenda van de werkplaats terecht komen op een geschikt moment en geschikte locatie.

Dit ben jij
Je bent representatief met een sociaal karakter en met een oprechte interesse voor de klant. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je weet je weg binnen de verschillende computersystemen. Met jouw luisterende oren en je oplossingsgerichtheid weet jij klanten gerust te stellen en afspraken in te plannen.

Werken bij Pouw Zwolle Audi
Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 500 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Wat breng je mee
  • Als eerste heb jij enorm veel zin om deel uit te maken van het team
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent een ster in multitasking: secuur werken met meerdere systemen tegelijk
  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting of hospitality

Dit krijg je
  • Een salaris waar je blij van wordt, met toffe secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. voordeel op je fitness abonnement, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan/ Lease a Bike of personeelsaankopen)
  • 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, tevens heb je de mogelijkheid extra verlof bij te kopen
  • Een fijne werkomgeving waar we ook snappen dat een goede werk-privébalans belangrijk is
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien
  • Een super leuke functie in een professioneel en enthousiast team
  • We vinden je persoonlijke groei meer dan belangrijk. Daarom investeren we in relevante opleidingen en (merk)trainingen binnen jouw vakgebied zodat jij de beste versie van jezelf wordt

Locatie

Zwolle

Opdrachtgever

Pouw Automotive

Meer details
Functiegroep
  • Commercieel
Regio
  • Overijssel
Aantal uren
  • 40 uur
Gerelateerde vacatures
Pouw Automotive
in Apeldoorn
De Waal Autogroep
in Tiel
De Waal Autogroep
in Tiel
Pouw Automotive
in Harderwijk
Deel deze vacature:
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.