Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item
Werken bij Wittebrug

Wittebrug is 1 van de Top 10 dealerholdings van Nederland. Wittebrug is o.a. dealer van de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, Opel, Citroën, DS, Peugeot, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep en opereert vanuit 19 vestigingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Westland, Leiden, Rijnmond en de Duin- en Bollenstreek.

Naast de Verkoop en Service & Onderhoud van onze merken is Wittebrug Meer dan auto’s, namelijk: • Bedrijfswagens en Ombouw • Fietsen • Lease •Verhuur • Verzekeringen • Schadeherstel

Werken bij Wittebrug is leuk en biedt door haar diversiteit en schaalgrote veel mogelijkheden. Bij Wittebrug werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. Wittebrug is een gezonde, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je jezelf in verschillende disciplines kan (blijven) ontwikkelen.
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's

Recente vacatures van Wittebrug

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Donau 120
Postcode:2491BC
Stad:DEN HAAG
Land:Nederland
Telefoon:+31703429342
Fax:+31703614946
Website:Wittebrug

Deel dit bedrijf

Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.