Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item
Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 7 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi en SEAT en Skoda, in Twente en de Achterhoek. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadebedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuur, een bedrijfswagenombouwcentrum en een autoaanpassingscentrum.

Wat bieden wij

Werken bij Huiskes-Kokkeler betekent werken in een commerciële en moderne onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij elke dag aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Omdat we beschikken over verschillende vestigingen kennen we mogelijkheden in zowel een groot als klein team.

Daarnaast bieden we:

- Een fulltime functie bij een betrouwbare, dynamische en groeiende organisatie.
- De gelegenheid om opleidingen te volgen.
- Het juiste materiaal om je werk goed te kunnen doen.
- Een prettige informele werksfeer.
- Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.
Vestigingen:
7 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen.

Recente vacatures van Huiskes-Kokkeler Autogroep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Goudstraat 65
Postcode:7554NG
Stad:HENGELO
Telefoon:+31742554141
Fax:+31742554100

Deel dit bedrijf

Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.