Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

De Waal Autogroep

De Waal Autogroep

Adresgegevens

Adres:Marconistraat 13
Postcode:4004 JM
Stad:TIEL
Land:NL
Telefoon:+31344638050

<b>Kom werken bij De Waal Autogroep!</b><br /> <br /> De Waal Autogroep is een dynamisch dealerbedrijf met groeiambities. Met ruim 300 medewerkers en 9 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in midden Nederland. Naast de dealerschappen van Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens behoren een eigen universele leasemaatschappij (Autolease Midden Nederland) en een schadeherstelbedrijf ook tot de groep. <br /> <br /> De vestigingen van De Waal Autogroep kenmerken zich door een plezierige informele werksfeer, een hoge effectiviteit en een open cultuur waarin elke medewerker de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Aantal vestigingen:

9 - Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel

Aantal medewerkers nationaal

300

Sector:

Bedrijfsauto's, Personenauto's

Recente vacatures van De Waal Autogroep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.