Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

1e monteur personen en bedrijfswagens

Vacature 1e monteur personen en bedrijfswagens

Wil jij je automonteur skills naar een hoger niveau tillen en werken met de mooiste merken? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Pouw Rijssen zijn wij op zoek naar 1e monteur personen en bedrijfswagens.

Dit ga je doen
Jij verricht het onderhoud, doet reparaties en stelt de diagnoses aan de personen en bedrijfsauto`s van onze klanten. Met jouw kennis, kunde en passie voor personen en bedrijfsauto’s steek je de handen uit je overal. Jij zorgt ervoor dat iedere auto waar je aan werkt onze werkplaats weer in topconditie verlaat.

Dit ben jij
Jij bent een technisch talent die in staat is zelfstandig technische (elektronische) problemen aan auto’s op te lossen. Hard werken is aan jou wel besteed, maar lol maken met je collega’s hoort er ook bij. Je vindt het belangrijk om een gezellige werkplek te hebben, waar je kan groeien en kunt werken aan de nieuwste auto`s. Jij bent een monteur met passie voor autotechniek!

Werken bij Pouw Rijssen
Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 500 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Wat breng je mee
  • Een diploma als 1e automonteur/bedrijfswagenmonteur
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Een rijbewijs B

Dit krijg je
  • Een salaris waar je blij van wordt, met toffe secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. voordeel op je fitness abonnement, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan/ Lease a Bike of personeelsaankopen)
  • 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, tevens heb je de mogelijkheid extra verlof bij te kopen
  • Een fijne werkomgeving waar we ook snappen dat een goede werk-privébalans belangrijk is
  • Natuurlijk je eigen gereedschapskist en state-of-the-art gereedschap
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien
  • Een super leuke functie in een professioneel en enthousiast team
  • We vinden je persoonlijke groei meer dan belangrijk. Daarom investeren we in relevante opleidingen en (merk)trainingen binnen jouw vakgebied zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Dit doen we in samenwerking met o.a. onze importeur, het Innovam, de Emil Frey Academy en onze interne bedrijfstrainer

Locatie

Rijssen-Holten

Opdrachtgever

Pouw Automotive

Meer details
Functiegroep
  • Technisch
Regio
  • Landelijk
Aantal uren
  • 38 uur
Gerelateerde vacatures
Pouw Automotive
in Apeldoorn
Pouw Automotive
in Apeldoorn
De Waal Autogroep
in
De Waal Autogroep
in
Deel deze vacature:
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.