Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Werken bij Volkswagen

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek nu

Werken bij Volkswagen
Snel zoeken

Vaak gestelde vragen

En als ik de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen?

Als nieuw ingeschrevene ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Indien je deze toch niet wilt ontvangen kun je op twee manieren te werk gaan.

1. Klik op de link onderaan de nieuwsbrief en zet het vinkvakje uit bij de nieuwsbrief die je niet meer wilt ontvangen. Je krijgt daarna een bevestigingsmail. Indien je op de link in deze bevestiging klikt, ben je uitgeschreven voor de nieuwsbrief.

2. Je kunt je ook uitschrijven door onder het kopje 'nieuwsbrief' je emailadres in te vullen en op 'aanmelden' te klikken. Hierna zie je op welke nieuwsbrieven je geabonneerd bent. Zet de vinkvakjes uit en klik om dit te bevestigen. Hierna ontvang je een bevestigingsmail. Je dient via de link in die mail te bevestigen dat je je echt wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
Automotive Vacatures
Broekhuis
inHaarlem
Broekhuis
inKoog aan de Zaan
Pouw Automotive
inZwolle
Pouw Automotive
inHardenberg
Vallei Auto Groep
inVeenendaal
Zoek de vacature die bij jou past! Jouw Carrière Over ons
Bourguignon Leeuwarden B.V. Auto Hoogenboom Van den Udenhout Wealer Van Mossel Volkswagen/Audi Huiskes-Kokkeler Autogroep Pouw Automotive Vallei Auto Groep Veenendaal Ames Autobedrijf Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Pon Dealer Maas-De Koning De Waal Autogroep
www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.