Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Over: Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Groep is een toonaangevende organisatie in de mobiliteitsbranche. Van Mossel is de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen dealer van Nederland. Naast acht autobedrijven in Brabant en Limburg beschikt de Van Mossel Groep ook over een eigen leasemaatschappij, twee occasion centra in Tilburg en Utrecht, en vier schadebedrijven.

Alle 450 medewerkers doen hun uiterste best om meer te bieden dan de klant verwacht. Deze instelling is de basis voor de filosofie die wij als Van Mossel Groep uitdragen. Wij willen ons onderscheiden van andere autobedrijven door een grote inzet en loyaliteit van al onze mensen. Alle Van Mossel collega's werken nauw samen om de optimale tevredenheid van de klant te garanderen. Daarom verwachten we van al onze mensen een klantgerichte en servicegerichte instelling

Werken bij Van Mossel betekent werken in een dynamische en informele omgeving. Naast een uitdagende baan bieden we onze mensen een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Van Mossel is continu in beweging, wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen middels cursussen en trainingen.

Om onze groeiende organisatie te versterken zijn wij altijd geinteresseerd in gemotiveerde en gekwalificeerde mensen!

Recente vacatures van Van Mossel Automotive Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Serviceadviseur

Waalwijk

Serviceadviseur

Valkenswaard

Junior Autoverkoper

Valkenswaard

Serviceadviseur

Tilburg

Autoverkoper

Valkenswaard

Projectmanager

Waalwijk

Serviceadviseur

Waalwijk

Autoverkoper

Tilburg

Deel dit bedrijf

Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.